IMG_5552a

Activiteitenbal voor actieve baby’s

Baby’s en speelgoed, altijd een goede combinatie, niet?

Ze kunnen nooit genoeg speeltjes hebben en wij, mama’s, sprokkelen maar van alles bij elkaar. Alles is leuk als ze het de eerste keer vasthebben, maar daarna kijken ze er niet meer naar om want er is dan wel weer iets nieuws te ontdekken of ze zijn de zoveelste fase ingegaan.

Om een speelbal interessant te houden, heb ik mijn eigen versie gemaakt om de baby’s/peuters langer te entertainen.

Het werd een softbal van 16cm doorsnede opgevuld met kussenvulling. Ik wou de bal uit verschillende matching stofjes maken. Maar niet zomaar matching stofkes maar stofjes met diverse structuren. Op deze manier kan je je kind blijven boeien want zijn/haar handjes gaan maar al te graag het verschil voelen tussen de verschillende stukjes. Ik gebruik meestal katoen, wafelkatoen (geribbeld), badstof, fleece, punta di roma, … . Baby’s just love it!

Om het nog interessanter te maken zet ik véééél labels aan de bal in diverse kleurtjes en maten. En het geheel maak ik af met een rammelaar vanbinnen.

Het resultaat is een super de luxe hippe soft speelbal waar je kind uren mee kan spelen en de zintuigen kan prikkelen!

Eénmaal je de schwung te pakken hebt, kan je niet meer stoppen.

IMG_5553a        IMG_5554a

IMG_5555a

Je kan nu je eigen versie maken of er hier eentje kopen. Hoe dan ook je zal een  baby’tje gelukkig maken met zo’n bal :-)

Gepubliceerd door

Marilyn Vermeulen

Marilyn Vermeulen

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/c/kadolicious.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *