906100_427330237473689_3346641739736173359_o

Klaar voor de komst van de Sint??

Halloween is voorbij en de eerstvolgende vraag bij de kinderen: wanneer mogen we ons schoentje zetten en wanneer zien we de Sint??
De brievenbus puilt alweer uit met speelgoedboekjes en de schaar en lijm doen overuren want werkelijk alles wordt uitgeknipt en op de verlanglijst gezet.
De Sint zal dus ook dit jaar héél wat werk hebben en zoekt daarom nieuwe hulppieten.

Kadolicious heeft deze vraag goed gehoord en stoomt de kleine en grote hulppieten klaar met een hippe fluweelzachte pietenmuts.
We hebben 4 kleuren voorzien (felblauw, donkerblauw, roze en paars) en we hebben 2 maten (40/45 cm en 50/54 cm). De mutsen rekken nog goed mee want ze zijn in erg zachte rekstof en daardoor erg aangenaam om te dragen. Het is geen muts die ze  na 2 minuten op de grond gooien en niet meer willen aandoen :-)
Alle mutsen worden gepersonaliseerd afgeleverd, waardoor de kinderen zich nog meer uitverkoren voelen.

 

img_2505

img_8887a

Wil je je kinderen/vrienden/familie ook verrassen met zo’n leuke muts, bestel ze dan nu! We hebben een beperkte voorraad, dus op=op.

Verder komen de Sintzakken er ook weer aan! Door de grote afmetingen, is het de perfecte zak om veel kado’s in te verstoppen! Reserveer er alvast eentje met jouw naam!

img_2600

Wil je een andere maat of vragen bij dit product, geef ons een seintje op FB of Instagram of info@kadolicious.com

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Gepubliceerd door

Marilyn Vermeulen

Marilyn Vermeulen

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/c/kadolicious.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *