IMG_3341A

Fun with dinosaur tails

Expect the unexpected.

Oh wat is het fijn om af en toe nog eens achter de naaimachine te kruipen in de helse afgelopen periode.

Zoals sommigen al weten sukkel ik nu al even met mijn darmen en maag en dat is precies een straatje zonder einde. Na 4 maanden melkvrij en glutenvrij eten en een ganse apotheek aan voedingssupplementen geslikt te hebben,  knap ik maar niet genoeg op. Dus nog meer rust nemen en hopen dat alle therapieën en onderzoeken toch stillekes aan hun werk doen.
De winkel heeft dus zijn hoogtepunt gemist in de winter, niks aan te doen, gezondheid komt eerst.

Nu, het is me dus niet meer gelukt om 2wekelijks nieuwe dingen voor te stellen, maar ik probeer waar mogelijk toch wat nieuwe producten te lanceren en we beginnen met de dinostaarten. Deze stond al zo lang op mijn lijstje.
Op vraag van de kids, omdat er dit jaar een dinodag is op school, toch maar even de tijd genomen om een patroontje te tekenen en een staart te maken.

Het resultaat is geweldig! De kids zijn superblij en steken vanalles uit met hun staart. Ze gebruiken hem niet alleen als staart, maar ook als uitstulpsel op de buik, ze gebruiken het als elfenmuts en last but not least als zwaard haha.

IMG_3334A    IMG_3343A

Oh wat is het fijn om de kinderen te zien spelen en ze te zien opgaan in hun fantasie en dat met uiteindelijk wat fleecestof en een stuk dik vilt.

IMG_3374A

En dan zijn we stiekem wat jaloers want eigenlijk willen wij ook zo onbezorgd de dag doorkomen :-)

Voor de handige mama’s zeker een tip om dit ook eens uit te proberen en voor alle anderen je kan ze online kopen bij www.kadolicious.com

 

Bewaren

Gepubliceerd door

Marilyn Vermeulen

Marilyn Vermeulen

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/c/kadolicious.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *