IMG_2831

Ideetjes voor kinderfeestjes

Door de slechte berichten in het nieuws (terroristische aanslagen in Brussel) vandaag nog meer nood aan quality time en family time.

Ik besloot dan ook om op het einde van de dag eens langs de Kringloopwinkel te gaan om wat rond te neuzen. Verstand op nul, even weg van alle nieuwsberichten.

Het enige waar ik aan denk is de kids en hoe graag ik ze zie en dat we het leven zo leuk mogelijk moeten maken.

Dit in gedachten vond ik een leuk boek: “Onvergetelijke kinderfeestjes” door Almuth Bartl en Cornelia Nitsch. Het staat vol ideeën om de kinderfeestjes succesvol te maken. Van versieringen tot uitnodigingen van spelletjes tot smulideeën. Echt erg leuk om in te bladeren en je feestje te organiseren.

Onvergetelijke kinderfeetsjes
Onvergetelijke kinderfeestjes

Ikzelf hou ervan de feestjes thuis te houden omdat je dan de vriendjes van je kinderen echt leert kennen en omdat ik het ook fantastisch vind om ze allemaal te entertainen. De voorbije feestjes kochten we altijd hopen ballonnen en een heliumtank en zo toverden we het huis om tot een heus paradijs voor kids. Veel goedkoper dan een ingehuurde clown of spellendoos. Je koopt online een heliumtank en wat ballonnen en de kids beleven een SUPERnamiddag!

Maar na het lezen van dit boekje heb ik nog meer ideeën gekregen voor leuke spelletjes. Wasspelden op de rug plaatsen en dan in teams proberen te veroveren, schatten verstoppen in de tuin, …

Hier even onze favorieten:

° uitnodiging: maak een uitnodiging en verknip die in puzzelstukjes p 11

° Herinneringskleed: neem wit papieren /katoenen tafelkleed en laat iedereen er een boodschap/tekening opzetten voor de jarige

Na het lezen van dit alles en met de zomer in aantocht heb ik wel zin om ook iets te maken voor de webshop van Kadolicious. Binnen enkele weken probeer ik wat zelfgemaakte buitenspelletjes te maken. Hou onze website zeker in de gaten.

In de tussentijd kan je dit boek misschien even opzoeken of onze favorieten al eens uitproberen en laat gerust weten of het een succes was.
Heb je zelf nog een superidee? Shoot!

Veel speelplezier!

PS: Onze gedachten zijn bij alle slachtoffers van de aanslagen in Brussel en de getroffen families.

 

 

Gepubliceerd door

Marilyn Vermeulen

Marilyn Vermeulen

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/c/kadolicious.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *