Over mij

Ik ben Marilyn Vermeulen, mama van 3 meisjes: Jana, Amber en Feline.
Ik ben een vrolijke, creatieve dertiger die niet graag stilzit. Naast mijn 4/5 loopbaan ben ik een kadowinkel gestart” kadolicious” en daar kan ik mijn creatieve ziel in kwijt. Naast een eigen website werk ik ook bestellingen af van mensen die graag hebben dat ik iets voor hun op maat maak.
Ik hou van dingen creëren die vooral praktisch en handig zijn. In een huishouden met 3 “relatief” kleine kids (5,5 jaar en twins van 3 jaar) moeten de spullekes wel tegen een stootje kunnen. Uit frustratie dat de dingen uit de winkel te snel stukgaan of gewoon niet handig zijn, ben ik gestart met naaien en tot op heden niet kunnen stoppen. Het is zoooo verslavend en bovendien zo geweldig dat je iemand gelukkig kan maken met zelfgemaakte dingen.

Verder hou ik ook van plezier maken, filmpje kijken, mooie actieve reizen maken, knutselen met the girls. Ik hou van mijn gezinnetje, kleur, muziek, naaien, dieren, vrienden en lekkere desserts. En ik probeer van iedere dag iets leuk te maken. Beleef het een beetje mee via onze blog. Veel plezier.