IMG_6575

Pimp je speelhuisje met leuke stoffen

De zomer is volop in het land en mijn kleine meisjes Amber en Feline worden 4 jaar, wat gaat het véél te snel.

En oeps ja we moeten alweer de stoelkronen en de feestkronen aanpassen en nog iets naaien voor hun verjaardag, maar wat?
Ze kregen sinds kort een mooie kindvriendelijke tuin met lekker zacht vals gras en als kers op de taart een heus speelhuis waar ze met de grote zus goed kunnen ravotten. Op hun feest krijgen ze dan nog wat attributen voor hun huisje dus wat kunnen wij nog doen? Denk denk denk.
En toen kwam het idee: laten we mooie gordijntjes en een deur maken om het huisje wat knusser te maken en om de regen toch wat meer buiten te houden (niet dat dat echt een probleem was…). Excuses genoeg om stoffen te kopen en het huisje te pimpen.

We kozen voor gelamineerd katoen van Soft Cactus Whoopsy Daisy roze omdat ik daar helemaal gek op ben. Altijd leuke motiefjes, kwaliteitsvol, praktisch en regenbestendig.

We maakten een dubbelzijdige deur die je kan verschuiven. Leek ons praktischer dan een plooideur omdat de deur zo mooi strak blijft, zeker als je er boven en onder een dunne lat insteekt. We plaatsten een gordijnrail over de volledige lengte en plaatsten ons gordijntje er zo aan.
Kijk maar naar de kapoenen die het maar al te graag uitproberen.

IMG_1187 IMG_6512

Voor de ramen namen we enkelzijdige stof omdat het anders veel te donker werd in het huisje én omdat de stof mooi doorschijnt en daardoor is de achterkant in feite ook mooi genoeg.
Ik maakte plooigordijntjes voor de ramen omdat dat toch gewoon veel gezelliger is.

IMG_6589     IMG_6583

De kids kwamen kijken, testten het uit en vonden het super!!

IMG_6511
Ze zaten constant in het huisje en zelfs na 100 keer de gordijnen open en toe doen, hangen ze nog steeds, joehoeeee.

Mission completed! Happy birthday sweeties!

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Gepubliceerd door

Marilyn Vermeulen

Marilyn Vermeulen

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/c/kadolicious.com/httpd.www/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *